Anlık Bildirim

Madenciler, Bitcoin'deki düşüş nedeniyle ekran kartlarını satmaya başladı

Bitcoin'de yaşanan büyük düşüşün ardından kripto para madencileri ekran kartlarını satışa çıkarmaya başladı. Tayvan ve Çin ikinci el pazarları, ekran kartı dolmuş durumda.

Kripto para madencileri, ekran kartlarını satmaya başladı Tam Boyutta Gör

Bitcoin başta olmak üzere kripto para birimlerindeki keskin düşüşün ve bu pazardaki uzun süreli durgunluğun bir sonucu olarak, büyük madenciler yavaş yavaş "ekmek tekneleri" olan ekran kartlarını satmaya başladılar.

Asya basınında çıkan haberlere göre, Tayvanlı ikinci el eşya alım satım siteleri, kelimenin tam anlamıyla Radeon RX  470, GeForce GTX 1060 ve hatta Radeon RX  6900  XT dahil olmak üzere çeşitli ekran kartı ilanlarıyla dolup taşmış durumda. Aynı şey Çin ikinci el pazarları için de geçerli.

Kripto para madencileri, ekran kartlarını satmaya başladı Tam Boyutta Gör

Ekran kartı fiyatlarına yansıması bekleniyor

Cihazların maliyetleri ise piyasadakilerden çok daha düşük. Ancak burada önemli bir noktaya dikkat çekmek gerekiyor. Kripto madenciliğinde kullanılan bu ekran kartları, maksimum performansla 7 gün 24 saat kullanılmış durumdalar ve uzun veya kısa vadede sorun çıkarmaları kuvvetle muhtemel.

Bu kartlar toplu olarak satıldığından, satıcılar başka kripto para madencilerinin bu cazip tekliflerden yararlanacağını umuyor olabilir. Ne olursa olsun, oyuncular bu ekran kartlarından muhtemelen uzak durmak isteyeceklerdir. Bu durumun küresel ekran kartı fiyatlarına nasıl yansıyacağını ise önümüzdeki dönemde göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27552 kez okundu.
82 kişi, toplam 90 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), kripto madenciliği ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim