Anlık Bildirim

Netflix dizisi La Casa de Papel'in 5. sezon 2. kısmından resmi tanıtım fragmanı geldi

Netflix'in son yıllardaki en popüler yapımlarından biri olan La Casa de Papel'in beşinci sezonunun ikinci kısmından resmi tanıtım videosu paylaşıldı.

La Casa de Papel'in 5. sezon 2. kısmından resmi tanıtım videosu g Tam Boyutta Gör

İlk sezonu 2017 yılında yayınlanan ve ilk sezonunun ardından büyük bir popülerliğe kavuşan La Casa de Papel'in 5. sezon 2. kısmından resmi tanıtım fragmanı geldi.

Dizinin beşinci sezonu daha önce de açıklandığı gibi iki kısım halinde yayınlanacak. İlk kısım şu anda Netflix'te yayında. İkinci kısım ise 3 Aralık'te Netflix'te olacak. Paylaşılan yeni video ise ikinci kısmın resmi tanıtım fragmanı. Beşinci sezon dizinin final sezonu olacak. La Casa de Papel'in tüm bölümlerini şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.

La Casa de Papel'in 5. Sezon 2. Kısım Fragman

Beşinci Sezon Konusu: Ekip 100 saatten uzun süredir İspanya Merkez Bankası'nda kapalıdır. Lizbon'u kurtarmayı başarmış olsalar da aralarından birini kaybetmelerinin ardından onları karanlık zamanlar bekler. Sierra, Profesör'ü yakalamıştır ve ilk kez Profesör'ün bir kaçış planı yoktur. Tam artık başka sorun çıkamazmış gibi göründüğü sırada, şimdiye dek karşılaştıklarından çok daha güçlü bir düşman olay yerine gelir. Artık karşılarında ordu vardır. Tarihin bu en büyük soygunu sona yaklaşırken, banka hırsızlığı olarak başlayan olaylar savaşa dönüşecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16009 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
la casa de papel, La Casa de Papel 5. sezon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim