Anlık Bildirim

HBO dizisi The Last of Us'tan Joel'un olduğu set görselleri paylaşıldı

HBO'nun yayıncılığını yapacağı The Last of Us dizisinden Joel'un olduğu bazı set görselleri paylaşıldı. Oyunun atmosferini bu görseller de bir fazlasıyla hissettiriyor.

The Last of Us'tan Joel'un olduğu set görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

PlayStation'ın sevilen oyunlarından olan The Last of Us'ın bildiğiniz gibi bir dizisi geliyor. Çekimleri şu anda devam eden diziden de yeni set görselleri paylaşıldı.

Görsellere baktığımızda bulanık da olsa Joel'i, yani Pedro Pascal'ı görebiliyoruz. Daha önce paylaşılan resmi görseldeki gibi oyundakine yakın bir tarz sahip olduğu net bir şekilde belli. Diğer görsellerde ise setten alınan görselleri görebiliyoruz. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecek. Dizinin müziklerini ise oyunun da müziklerini yapan Gustavo Santaolalla yapacak. Dizi, HBO'da yayınlanacak.

Dizinin şu ana kadar belli olan oyuncu kadrosu şöyle: Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie), Gabriel Luna (Tommy), Merle Dandridge (Marlene),Anna Torv (Tess), Nico Parker (Sarah), Jeffrey Pierce (Perry), Con O'Neill (Bill) ve Murray Bartlett (Frank).

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim