Anlık Bildirim

Leica’nın yeni telefonu Leitz Phone 2 tanıtıldı

Dünyanın en ünlü kamera ve optik markalarından olan Leica, ikinci akıllı telefonunu tanıttı. Devasa sensörü ile dikkat çeken cihaz, 240Hz tazeleme oranına sahip.
Leica, yeni telefonu Leitz Phone 2'yi tanıttı Tam Boyutta Gör
Üst düzey kamera ve optikleri ile bilinen Leica, son yıllarda akıllı telefon sektöründe de belirmeye başladı. Uzun bir süre Huawei ile ortak çalışan firma, artık Xiaomi ile çalışıyor ve Xiaomi 12S serisinin kamera sistemine güç katıyor ancak Leica geçtiğimiz yıl, bu iş birlikleri dışında kendi markası altında bir akıllı telefon piyasaya sürmüştü. Leitz Phone adındaki cihaz, şimdi yeni versiyonuna kavuşuyor.

Leitz Phone 2, 47.2MP kameraya ve 240Hz ekrana sahip

Sharp Aquos R7’nin özelleştirilmiş versiyonu olarak geliştirilen Leitz Phone 2, amiral gemi özellikleri ile dikkat çekiyor. 47.2MP 1 inçlik sensör, f/1.9 diyafram açıklığına ve 19mm odak uzaklığına sahip. Ayrıca kamera sisteminde 1.9MP yardımcı bir portre sensöre yer verilmiş. Arka tarafında genel anlamda beyaz renge yer veren telefon, Leica markasının tasarım izlerini oldukça hoş bir şekilde taşıyor.

Leica, yeni telefonu Leitz Phone 2'yi tanıttı Tam Boyutta Gör
Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden ve 12GB bellekten gücünü alan Leitz Phone 2’de 6.6 inç boyutunda 2730 x 1260 çözünürlükte 240Hz bir ekrana yer verilmiş. Android 12 ile kutudan çıkan cihaz, 512GB depolamaya ve 5000mAh boyutunda bir bataryaya sahip. Muhtemelen yalnızca Japonya’da satılacak yeni Leitz Phone için belirlenen fiyat ise yaklaşık 1580 dolar civarında. En pahalı telefonlardan olan Galaxy Z Fold 4’e yaklaşan fiyatı ile Leitz Phone 2, 18 Kasım’da satışa çıkacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim