Anlık Bildirim

Lenovo Yoga Pad Pro 13 harici ekran olabiliyor

Lenovo Yoga Pad Pro 13 modeli dörtlü Dolby Atmos hoparlör, 4096 baskı hassasiyet seviyesi, 13 inçlik LTPS LCD ekran, çift USB girişi gibi iddialı özelliklerle geliyor.

Lenovo Yoga Pad Pro 13 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Lenovo’nun iddialı özelliklerle donattığı yeni Yoga tablet modeli bu hafta tanıtıldı. Gerek donanım olsun gerekse de ses kalitesi olsun Lenovo Yoga Pad Pro 13 pazarda kendisine iyi bir yer edinebilir. 

Lenovo Yoga Pad Pro 13 fiyatı ve özellikleri

Lenovo Yoga Pad Pro 13 modeli 13 inçlik LTPS LCD ekranında 2160x1350 piksel çözünürlük sunuyor. SRGB renk uzayının tamamını kapsayan ekranda HDR10 ve Dolby Vision desteği yer alıyor. Maksimum parlaklık ise 400 nit seviyelerine çıkıyor. Ekran 4096 baskı hassasiyeti ile kalem kullanımına uygun.

Geleneksel Yoga tasarımını kullanan tablette alt stand silindiri oldukça yetenekli. JBL imzalı toplamda 9W gücünde 4 hoparlör ve 5 santimetrekare ses odaları buraya sığdırılmış. Ayrıca bir kulp ile tersine asmak mümkün. Yine micro HDMI girişi sayesinde harici ekran olarak da kullanılabiliyor. 

Snapdragon 870 yonga setinden güç alan modelde 8GB LPDDR5 RAM bellek ve 256GB UFS 3.0 depolama belleği yer alıyor. 10200mAh kapasiteli batarya Quick Charge 4 ile desteklenirken USB 3.1 Tip-C ve WiFi 6 bağlantıları mevcut. Tek bir 8MP kamera ve 3D ToF sensör ile donatılan Lenovo Yoga Pad Pro 13 modeli 420 Avro fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim