Anlık Bildirim

LG Tone Free DFP8W aktif gürültü engelleme ile geliyor

LG Tone Free DFP8W tam kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme teknolojisi ile donatılırken kutu içi UV taraması ile bakterilerden de kendisini arındırıyor.

LG Tone Free DFP8W üst seviyeye oynuyor Tam Boyutta Gör

Mobil pazarda hüsrana uğrayarak kepenk kapatmak zorunda kalan LG aksesuar tarafında faaliyetlerine devam ediyor. Firmanın beğenilen LG Tone Free kulaklık serisine üst seviye bir model daha katılıyor. 

LG Tone Free DFP8W özellikleri ve fiyatı

LG Tone Free DFP8W tam kablosuz kulaklık modeli 8mm dinamik sürücüler ile donatılmış. Meridian Audio ortaklığında geliştirilen sürücüler ses kalitesini arttırıyor. 2 adet mikrofon görüşme kalitesini arttırırken diğer mikrofon da aktif gürültü engelleme yapıyor. 

Apt-X, AAC ve SBC kodeklerine destek sunan kulaklık Bluetooth 5.2 ile 5 cihaza birden bağlanabiliyor. Google Fast Pairing ve Windows Swift Pair teknolojileri ile hızlı eşleşme sağlanıyor. 

Tek şarj ile gürültü engelleme kapalı 10 saate kadar kullanılabilen kulaklık kutusu ile 24 saate kadar uzayabiliyor. Kutu içerisinde özel UVnano taraması ile kulaklıklar bakterilerden sürekli temiz kalabiliyor. LG Tone Free DFP8W için 180 Avro fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim