Anlık Bildirim

LinkedIn'de yepyeni bir deneyim: TikTok benzeri bir video sekmesi çok yakında

LinkedIn, sosyal  medyaların kısa videolar rekabetine dahil oluyor. Yakın zmanda ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, yeni bir kısa biçimli video akışını test ediyor. 
LinkedIn, TikTok benzeri yeni bir video sekmesi test ediyor Tam Boyutta Gör
Popüler iş dünyası sosyal medyası LinkedIn, TikTok benzeri dikey videolardan oluşan yeni bir özelliği test ediyor. Bu özellik kamuya açıklanmamıştı. Ancak son günlerde kullanıcılar tarafından fark edilmesi üzerine şirket, yeni bir kısa biçimli video akışını test ettiğini doğruladı. 

LinkedIn, yeni bir kısa biçimli video akışını test ediyor

LinkedIn, platformuna kısa biçimli video akışı özelliğini ekledi. Yeni özellik ilk olarak Austin Null tarafından keşfedildi. Null, LinkedIn'de gezinme çubuğunda yer alan yeni Video sekmesini gösteren bir video paylaştı. Bu sekmeye tıklandığında, kaydırılabilir kısa videolardan oluşan dikey bir akış açılıyor. Kullanıcılar bu akıştan videoları beğenebilir, yorum yapabilir ve paylaşabilir.

LinkedIn, TikTok benzeri yeni bir video sekmesi test ediyor Tam Boyutta Gör
Henüz test aşamasında olan bu özellik hakkında Microsoft'un sahibi olduğu LinkedIn, videoların kullanıcıların öğrenmek istediği formatlardan biri olduğunu ve bu nedenle yeni bir keşif yolu test ettiklerini açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim