Anlık Bildirim

Google Pixel Watch 3'ün batarya ayrıntıları ortaya çıktı

Google'ın yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı saati Pixel Watch 3, yeni bir sertifika alırken listelendi. İşte batarya özellikleri ortaya çıkan cihazın detayları:
Google Pixel Watch 3'ün batarya ayrıntıları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Google, şimdilerde Pixel Watch 3 akıllı saati de dahil olmak üzere yeni Pixel cihazları üzerinde çalışıyor. Geçmiş sızıntılara göre iki farklı boyut seçeneği ile gelecek Pixel Watch 3'ün batarya özellikleri ise yakın zamanlı sertifika sızıntıları sayesinde ortaya çıktı.

Pixel Watch 3'ün batarya kapasitesi, selefi ile neredeyse aynı

Google Pixel Watch 3, G1QME model numarasıyla Dekra ve Safety Korea sertifikasyon sitelerinde ortaya çıktı. Sertifika sitesindeki verilere göre Pixel Watch 3'ün 307mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Bu, Pixel Watch 2'de bulunan 304mAh bataryaya göre sadece 3mAh'lik bir artış. Birinci nesilde bulunan 294mAh'e kıyasla ise mütevazı bir artış denebilir.

Cihazın beklenen diğer özelliklerine değinecek olursak ise Pixel Watch 2'nin boyutundan dolayı eleştiri alan Google, Pixel Watch 3'te bu eleştirilerden ders çıkararak iki farklı boyut seçeneği sunabilir. Ayrıca Pixel Watch 3'ün, Qualcomm Snapdragon W5 Plus Gen 1 SoC'si tarafından desteklenmesi de beklenen diğer özellikler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim