Anlık Bildirim

Linkedln gelirleri arttı: 1384 çalışanını işten çıkardı

İş ağı platformu Linkedln bu yıl gelirlerini rekor düzeyde arttırmasına rağmen toplamda 716 çalışanını işten çıkarmıştı. Şİmdi ise platform 668 çalışanı daha işten çıkartacak.

Linkedln 1384 çalışanını işten çıkardı! Tam Boyutta Gör

Microsoft'un iş ağı platformu LinkedIn, bu yıl ikinci kez büyük bir işten çıkarma hamlesi yapıyor. Pazartesi günü yapılan açıklamada, LinkedIn'in yaklaşık 668 çalışanını işten çıkaracağı duyuruldu.

LinkedIn, bu yılın başlarında Mayıs ayında 716 çalışanı işten çıkardığını açıklamıştı ve bu hamlenin "daha fazla çeviklik ve büyüme için yeniden örgütlenme" gerekliliği olduğunu vurgulamıştı. Şimdi yapılan açıklamada ise işten çıkarmaların, "karar alma süreçlerini düzenlemek" amacıyla gerçekleştirildiği belirtiliyor. Linkedln toplamda bu yıl içerisinde 1.384 çalışanını işten çıkarmış olacak.

Microsoft da bu yıl içinde bir dizi işten çıkarma duyurusu yapmıştı, bunlar arasında 10.000 pozisyonun kaldırılması da bulunuyor.

Öte yandan, LinkedIn'in büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz mali yılda platformun geliri ilk kez 15 milyar doları aştı. LinkedIn, son dönemde "Influencer'lar ve CEO'lar markalarını LinkedIn'e taşıyor" başlıklı haberlerle dikkat çekti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim