Anlık Bildirim

Logitech CEO'su 10 yılın ardından görevi bıraktı

Logitech'in 10 yıllık CEO'su başka bir fırsatı değerlendirmek üzere görevi bırakma kararı aldı. Bracken Darrell sorunsuz bir geçiş sağlamak için önümüzdeki ay boyunca şirkette kalacak.
Logitech CEO'su 10 yılın ardından görevi bıraktı Tam Boyutta Gör
Logitech CEO'su Bracken Darrell, şirkette geçirdiği uzun yılların ardından görevi bırakıyor. İsviçreli bilgisayar çevre birimleri üreticisi tarafından yapılan basın açıklamasına göre 2013'te CEO pozisyonuna getirilen Darrell "başka bir fırsatı değerlendirmek" üzere bir ay içinde şirketten ayrılacak.

Logitech klavye, fare, hoparlör ve web kamerası dahil olmak üzere bilgisayar aksesuarları üreticisi olarak biliniyor. Şirketin ürünleri özellikle Covid-19 salgınınında birçok insanın uzaktan eğitim ve çalışma sürecine geçmek zorunda kalmasıyla popüler hale geldi. Ancak insanlar okullara ve ofislere döndükçe şirketin kârı azalmaya başladı.

Logitech CEO'su 10 yılın ardından görevi bıraktı Tam Boyutta Gör

Guy Gecht geçici CEO olarak atandı

Logitech, Darrell'ın önderliğinde üst sınıf mikrofon üreticisi Blue Microphones (117 milyon dolar), oyun kulaklıkları üreticisi Astro (85 milyon dolar) ve akış yazılımı şirketi Streamlabs (89 milyon dolar) dahil olmak üzere önemli satın alımlara imza attı.

Logitech CEO'su 10 yılın ardından görevi bıraktı Tam Boyutta Gör

Yeni CEO arayışı sırasında Logitech yönetim kurulu üyesi Guy Gecht geçici CEO rolünü üstlenecek. Darrell'ın istifası bugünden itibaren geçerli olacak, ancak deneyimli yönetici sorunsuz bir geçiş sağlamak için önümüzdeki ay boyunca şirkette kalacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2327 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Logitech, Bracken Darrell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim