Anlık Bildirim

Logitech minimal klavyesini duyurdu

Logitech MX Keys Mini klavye oldukça kompakt bir gövdeye sığarken ekstra tuşlarını da kırpıyor. Böylece 5 aya kadar gidebilen bir kullanım süresine sahip oluyor.

Logitech MX Keys Mini neler sunuyor? Tam Boyutta Gör

Son dönemde popüler olmaya başlayan kompakt klavye tasarımı trendine Logitech de katılıyor. Daha çok oyunculara hitap eden mekanik klavyelerin aksine Logitech MX Keys Mini biraz daha günlük kullanıcılar hedef almış.

Logitech MX Keys Mini özellikleri ve fiyatı

Logitech MX Keys Mini klavye modeli MX Keys klavyesinin küçültülmüş hali durumunda. Sayısal tuş takımı ve kısa yol tuşlarının hepsi kaldırılmış. Fonksiyon tuşlarına ise ikincil olarak bazı yeni fonksiyonlar atanmış.

Mekanik olmayan hassas tuşlara sahip olan klavyede dikte, emoji ve mikrofon kapatma için ikincil fonksiyonlar mevcut. Bluetooth ve USB adaptör sayesinde tüm mobil ve masaüstü platformlarla uyumlu. Aynı anda 3 cihaza kadar bağlanabiliyor. 

Arka aydınlatma açık halde klavyeyi 10 güne kadar kullanabiliyorsunuz. Aydınlatma kapalı ise 5 aya kadar kullanılabiliyor. USB Tip-C üzerinden hızlı şarj desteği de sunulmuş. Logitech MX Keys Mini klavye modeli 100$ fiyat etiketine sahip.

Güncelleme: Logitech MX Keys Mini, Türkiye fiyatı 1099 TL olarak açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim