Anlık Bildirim

PlayStation'ın merakla beklenen oyunu God of War: Ragnarok hakkında bildiğimiz 5 detay

PlayStation 5'in en çok beklenen oyunlarından birisi olan God of War Ragnarok hakkında bildiğimiz 5 detay.

God of War: Ragnarok hakkında bildiğimiz 5 detay Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Sony Santa Monica Studio'nun yaptığı yeni God of War oyunu God of War Ragnarok hakkında şu ana kadar öğrendiğimiz 5 önemli detayı sizler için derledik.

God of War: Ragnarok Hakkında 5 Detay

1 - Tek Çekim Olacak

İlk oyunun en sevilen detaylarından biri de şüphesiz oyunun kesilmemesiydi. Yani tek çekim bir film gibi tüm sahneleri izliyor oluşumuzdu. İkinci oyun da aynı ilk oyun gibi tek çekim olacak.

2 - Projenin Başında Yeni Bir Yönetmen Var

2018'deki oyunun yönetmeni olan Cory Barlog, bu oyunda yönetmen değil. Yeni oyunun yönetmeni 2004'ten bu yana God of War serisinde çalışan Eric Williams. Barlog, yönetmen olmasa da zaman zaman projeye katkı sağlıyor.

3 - Oyundaki Tek Büyük İsim Thor Değil

Thor'un devam oyununda olacağını 2018'deki oyundan bu yana tahmin ediyorduk. Ancak yeni oyundaki tek büyük isim Thor değil. Richard Schiff tarafından seslendirilen Odin de devam oyununda olacak. Thor ve Freya ise oyunun iki ana düşmanı olacak. Odin de düşman olarak oyunun sounda karşımıza çıkabilir. 

God of War: Ragnarok hakkında bildiğimiz 5 detay Tam Boyutta Gör

4 - 9 Bölgenin Tamamına Gidebileceğiz

İskandinav Mitolojisi'nde bildiğiniz gibi 9 farklı alem bulunuyor. Bunlar; Alfheim, Helheim, Jotunheim, Midgard, Muspelheim, Nilfheim, Svartalfheim, Vanaheim ve Asgard. İlk oyunda Alfheim, Helheim, Jotunheim, Midgard, Muspelheim ve Nilfheim'ı ziyaret edebilmiştik. Yeni oyunda Svartalfheim, Vanaheim ve Asgard dahil olmak üzere tüm alemleri gezebileceğiz. 

Ancak bu demek değil ki ilk 6 bölge ilk oyundaki gibi karşımıza çıkacak. İskandinav Mitolojisi'nde de yeri olan Ragnarok'un, yani kıyametin geldiğini gösteren Fimbulwinter, yani kış dönemi ilk oyundaki altı bölgeyi kaplamış durumda. Bu da ilk oyundakine göre yenilenmiş bir bölge bizleri bekliyor demek.

5 - Yeni Oyun Daha Dikey Bir Oyun Olacak

Fragmanda da gördüğünüz gibi ikinci oyunda bir yerlere tırmanmak için Blades of Chaos'u kullanıyor. Yeni oyun büyük ölçüde dikey bir oyun olacak. 

God of War Ragnarok, 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Net tarih bilinmiyor. Şu ana kadar oyun için paylaşılan tüm görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim