Anlık Bildirim

macOS Mojave ile Windows'tan Mac'e geçmek daha kolay olacak

Apple, Windows PC'lerden Mac'e veri aktarmak için kullanılan Windows Geçiş Yardımcısı'nı daha da geliştirdi. macOS Mojave sürümüne dahil edilen geliştirilmiş versiyon çok daha fazla veri taşıyabilecek
Apple, Windows kullanıcılarını kendi platformuna çekmek ve MacOS'a geçmesini kolaylaştırmak için zaten bir yardımcı program sunuyor. Şirket şimdi bu özelliği daha da güçlü hale getirmeye kadar verdi. Yaklaşan macOS Mojave sürümü ile geliştirilmiş bir veri taşıma aracı gelecek ve böylece Windows PC sahipleri daha fazla veriyi yeni Mac'lerine hızlı ve kolay bir şekilde aktarabilecekler.
Geliştirilmiş Windows Geçiş Yardımcısı kişileri, uygulama hesaplarını, e-postaları, belgeleri ve üçüncü parti uygulama verilerini PC'den Mac'e taşıyabilecek. Yardımcı program daha önce sadece belgeler gibi yerel verileri aktarabiliyordu. Yapılan iyileştirmeler ile birlikte Microsoft Outlook gibi üçüncü taraf uygulamalardan veri aktarılmasına olanak sağlayacak.

macOS Mojave sonbaharda gelecek

Güncelleştirilmiş Windows Geçiş Yardımcısı, macOS Mojave 10.14 beta 6'da yer alıyor. Sürüm notlarında yardımcı programın tüm hesapları ilişkili verilerle birlikte direkt olarak Windows'dan Outlook gibi üçüncü taraf uygulamalarının Mac sürümlerine aktarabileceği açıkça belirtilmiş.
macOS Mojave'nin önümüzdeki sonbaharda yayınlanması bekleniyor. Dolayısı ile bu özelliğin genel kullanıma sunulması için biraz daha beklememiz gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim