Anlık Bildirim

Madenci kartları geri dönüyor: MSI RTX 3060 Ti Miner hazırlıyor

MSI’ın EEC’ye yaptığı başvuru dikkat çeken bir kartı da gün yüzüne çıkardı. Görünüşe göre Nvidia’nın iş ortakları madencilere özel kart hazırlamaya başlamış bile.

Madenci kartları geri dönüyor: MSI RTX 3060 Ti Miner hazırlıyor Tam Boyutta Gör

GPU devinin geçtiğimiz günlerdeki yeterli talep oluşursa madencilere özel kart hazırlanabileceğinin sinyalini vermesinin ardından ilk modeller ufukta görülmeye başlandı.

Üreticilerin daha hacimli miktarlarda özel kutulama yapılmaksızın kargoladığı madenci kartları aynı zamanda RGB aydınlatma ve fan-stop özelliklerinden de arındırılmış oluyor.

 Bununla birlikte daha kısa garanti süresiyle sunulan modeller en önemlisi de oyuncu kartlarından daha yüksek fiyatla sunuluyor. Bu durum kripto para kazısı amaçlı ekran kartı alanların hangi karta yönleneceğini düşündüren bir detay.

RTX 3060 Ti Miner 8G OC

MSI’ın EEC’ye yaptığı başvuruda listelenen modellerin arasında RTX 3060 Ti Miner 8G / RTX 3060 Ti Miner 8G OC de yerini almış durumda.

2017-2018 yılında Bitcoin fiyatlarında yaşanan yükselmenin ardından tasarlanan madencilere özel kartlar görünüşe göre güncellenerek yeniden pazardaki yerini alacak.

Son olarak o dönem bellek kıtlığından kaynaklanan ekran kartı stok sorununa karşın bu sefer madencilerin ekran kartlarına hücumundan endişelenmemizi gerektirecek bir durum yok zira  ekran kartı bulmak zaten fazlasıyla güç durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16865 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ekran kartıyla kripto para kazımı, Kripto Para ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim