Anlık Bildirim

Elektrikli BMW iX3 makyajlandı: İşte tasarımı ve özellikleri

BMW'nin elektrikli SUV sınıfındaki temsilcisi iX3'te makyajla birlikte artık M Sport paketi standart olarak geliyor. Bu sayede daha sportif görünen iX3'ün iç mekanında da yenilikler mevcut.

Makyajlı 2022 BMW iX3 tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Alman otomotiv devi BMW, elektrikli SUV sınıfındaki temsilcisi iX3'ü makyajladı. Görünümü ve teknolojileri tazelenen makyajlı 2022 BMW iX3, ilk kez eylül ayında Münih'teki fuarda sergilenecek.

Yenilenen BMW iX3 özellikleriyle neler sunuyor?

Makyajlı BMW iX3'ün tasarımına baktığımızda LED farların inceldiğini görüyoruz. Opsiyon olarak lazer farlar da tercih edilebiliyor. Öte yandan M Sport paketi artık iX3'te standart. Bu sayede yenilenen ön ve arka tamponlar elektrikli SUV'a daha sportif ve agresif bir görünüm kazandırmış. Aerodinamik tasarıma sahip 19 veya 20 inçlik jantlarla tercih edilebilen aracın arka bölümündeyse 3D tasarım efektine sahip LED stoplar mevcut.

Makyajlı 2022 BMW iX3'ün iç mekanında da birtakım güncellemeler söz konusu. Bu alanda ilk göze çarpan detay yeni M Sport direksiyon oluyor. Yenilenen konsolda 12.3 inç dijital gösterge paneli ve aynı boyutta multimedya ekranı görev yapıyor. Bunun yanı sıra havalandırma menfezlerinin, klima kontrollerinin ve vites topuzu dahil orta konsolda yer alan tüm düğmelerin yenilendiğini görebiliyoruz. Standart olarak sunulan yeni spor koltuklar da isteğe göre delikli 'Sensatec' suni deri veya deri döşemeyle tercih edilebiliyor.

Makyajlı 2022 BMW iX3 tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

BMW iX3'te 286 beygir güç ve 400 Nm tork üreten bir elektrik motoru bulunuyor. Arka aks üzerine konumlandırılan bu motor 80 kWsa'lik bataryadan besleniyor. 0-100 km/s hızlanmasını 6.8 saniyede tamamlayan elektrikli SUV'un maksimum hızı 180 km/s ile sınırlandırılmış. Tek şarjla elde edilebilen maksimum menzil değeri de WLTP ölçümlerine göre 460 kilometre. 150 kW hızlı şarj özelliği sayesinde 10 dakikada yaklaşık 100 km menzil elde etmek mümkün. Standart priz üzerinden bataryanın tam doluma ulaşması 7.5 saat civarında sürüyor.

Yeni iX3 Avrupa'da Inspiring ve Impressive olmak üzere iki farklı donanım seviyesiyle satılacak. Giriş seviyesinde metalik boya, panoramik cam tavan, otomatik bagaj kapağı, adaptif süspansiyon, elektrikli ayarlanabilir koltuklar, spor direksiyon ve üç bölgeli otomatik klima kontrolleri mevcut. Üst pakette ise bunlara akustik cam ve 20 inç jantlar ekleniyor. Bunun yanı sıra head-up display, Vernesca deri ve Harman Kardon premium ses sistemi de mevcut olacak.

Makyajlı BMW iX3 eylül ayında Çin'de üretim bandına çıkacak. Avrupa'daki başlangıç fiyatı KDV dahil 67,300 euro olacak. Makyaj öncesi kasa ülkemizde de satılıyor ve güncel fiyatı 1.088.700 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim