Anlık Bildirim

Ünlü analist Mark Gurman, iPhone 14 serisiyle ilgili tahminlerini paylaştı

Apple ile ilgili yaptığı tutarlı analizleriyle tanınan Mark Gurman, iPhone 14 serisiyle ilgili görüşlerini paylaştı. Gurman'a göre özellikle iPhone 14 Pro modelleri büyük güncellemeler içerecek.

Mark Gurman, iPhone 14 serisiyle ilgili tahminlerini paylaştı Tam Boyutta Gör

Apple ile ilgili tutarlı analizleriyle bilinen Bloomberg editörü Mark Gurman, Apple'ın eylül ayında duyurucağı iPhone 14 serisiyle ilgili görüşlerini paylaştı. iPhone 13 serisinin selefi iPhone 12 Pro ailesine kıyasla büyük bir yükseltme içermediğini belirten Gurman, iPhone 14 serisinden bir hayli umutlu. Özellikle de Pro modellerin kayda değer geliştirmeler içereceğinin altını çiziyor.

iPhone 14 Pro ve Pro Max önemli iyileştirmeler içerecek

Mark Gurman, telefonlar hakkında önce çıkan birçok sızıntı bilginin doğru olduğunu düşünüyor. Buna göre telefonlar önceki modellerle hemen hemen aynı dış görünüme sahip olacak. Ancak donanım kanadında önemli iyileştirmeler göreceğiz.

Öyle ki 6.1 inç büyüklüğündeki iPhone 14 Pro ve 6.7 inç ekranlı iPhone 14 Pro Max'in 4nm geometrisiyle üretilecek yeni A16 Bionic çipinden güç alması bekleniyor. Ancak iPhone 14 ve iPhone 14 Max, geçtiğimiz yılın yongası A15 Bionic ile donatılacak. Her ne kadar baz modellerde bir önceki yılın işlemcisi kullanılacak olsa da A15 Bionic'in hala lider olduğunu söylemeden geçmeyelim. 

Mark Gurman, iPhone 14 serisiyle ilgili tahminlerini paylaştı

Bununla birlikte Pro modellerdeki çentik, yerini iki adet deliğe bırakacak iken baz modellerde ise çentik yerini koruyacak. Gurman,  iPhone 14 Pro ve Pro Max'in yeni bir 48MP ana sensör ile donatılacağına dair söylentileri de doğruluyor ve görünüşe göre kamera çıkıntılarının büyümesinin nedeni de bu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim