Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 10 Insider Preview Build 21370'i Bluetooth geliştirmeleriyle yayınladı

Microsoft, Dev Channel'ı kullanan Windows Insider üyeleri için yeni bir Windows 10 Önizleme Yapısı 21370'i yayınladı. Yeni yapı başta Bluetooth olmak üzere birçok iyileştirme sunuyor.

Microsoft, Windows 10 Insider Preview Build 21370'i Bluetooth geliştirmeleriyle yayınladı Tam Boyutta Gör

Microsoft, Insider programındaki Dev Channel için Build 21370'i yayınladı . Öncelikle kullanıcılar tarafından önceden deneyimlenmiş sorunları düzeltmeye ve böylece genel deneyimi ve son performansı iyileştirmeye odaklanan bir yapı.

Build 21364'ü izleyen bu derleme, her türlü hatayı düzelten çözümler sunuyor. Örneğin, Bluetooth cihazları bağlarken meydana gelen hataları düzeltilmiş durumda. Ek olarak, ses de iyileştirilerek AAC codec bileşeni için destek sağlandı ve kulaklıkların ses düzeyini kontrol etmeyi mümkün kıldı.

Ses geliştirmeleri ve AAC codec desteği

Bluetooth kulaklığın sesi ve mikrofonu artık düzgün çalışacak şekilde birleştirildi. Artık kullanıcı arayüzünde yalnızca bir ses bağlantı noktası gösteriliyor ve farklı bağlı ses cihazlarına tıklamamız gerekmeyecek.

Microsoft, Windows 10 Insider Preview Build 21370'i Bluetooth geliştirmeleriyle yayınladı Tam Boyutta Gör

AAC codec bileşeni desteği ise Bluetooth kulaklıklarda ve AAC codec bileşenini destekleyen hoparlörlerde ses aktarımının kalitesini kablosuz olarak iyileştiriyor.

Bunun dışında bu yeni sürüm, diğer küçük değişiklikler ve iyileştirmelerin yanı sıra birçok düzeltme ve bilinen sorunla ilgili.

Örneğin, Microsoft, dokunmatik klavye başlatma animasyonunu biraz daha pürüzsüz hale getirmek için geliştirdiğini ve ayrıca Dosya Gezgini adres çubuğundaki simgelerde küçük değişiklikler yaptığını söylüyor.

Microsoft ayrıca 21370'de yapılan, çökmeler, kritik hatalar ve daha fazlası dahil olmak üzere kapsamlı bir düzeltme listesi yayınladı. Bu hata düzeltme listesinin tamamını Windows Insider Blogunda inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim