Anlık Bildirim

Microsoft: Windows 10’un yeni yapılarına geçiş hissedilir ölçüde hızlanacak

Windows 10 2004’ün henüz hataları tam olarak çözülememişken yazılım devin yılın ikinci yapısına geçişe dair açıklama geldi. Yapılar arası geçiş daha akıcı hale gelecek.

Microsoft: Windows 10’un yeni yapılarına geçiş hissedilir ölçüde hızlanacak Tam Boyutta Gör

Microsoft’un Windows 10 için yayınladığı yapı 2004 bir çok kullanıcı tarafından hataları nedeniyle eleştirilse de kullanım oranı tarafında başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Yazılım devi yılın ikinci paketinde sona yaklaşıldığı haberlerinin ardından 20H2 güncelleştirmesiyle ilgili güzel bir haber verdi.

Enablement package

Açıklamaya göre hali hazırda Windows 10 2004 sürümü yüklü sistemlerde 20H2 yapısı dikkate değer ölçüde hızlı yüklenecek. Enablement package adı verilen özellik üzerinden sağlanacak yeni Windows 10 yapısına geçiş, Windows 10 2004’ün aylık yamalarına önceden eklenmiş halde gelecek özelliklerin aktifleştirilmesi ve basitçe sürüm numarası değişimi şeklinde gerçekleşecek.

Bununla birlikte 1909,1903 ve 1809 yapılarının kullanıldığı sistemler 20H2 sürümünü daha önceki yükseltmelerde olduğu gibi tam bir özellik güncelleştirmesi olarak alacak. Son olarak şu günlerde test aşamasında bulunan 20H2 güncelleştirmesinin önümüzdeki ekim-kasım aylarında dağıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim