Anlık Bildirim

Microsoft, Windows 11'de 3D emojileri test etmeye başladı

Yazılım devi Microsoft, duyurulmasından iki yıl sonra, Windows 11 işletim sisteminde 3D emojilerin testlerini başlattı. İşte yeni emojiler.                      
Microsoft, Windows 11'de 3D emojileri test etmeye başladı Tam Boyutta Gör
Microsoft ilk olarak 2021 yılında, Windows'taki düz ve modası geçmiş emojilerin yerini alması beklenen 3D emojileri göstermişti. Şirket yeni emojileri kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Zira, Windows Insider Preview Build'de (25905) 3D emojiler ortaya çıktı.

Yakında kullanıma sunulacak

Yeni emojiler, 2022'nin başlarında Microsoft Teams'te tanıtılanlara çok benziyor. Gradyan nedeniyle, şu anda Windows 11'de kullanılan emojilerden daha hacimli görünüyorlar. Yeni emojilerin Windows 11'de kullanılabilir hale gelmesiyle birlikte bazı uygulama ve tarayıcılarda da kullanılabilir hale geleceği belirtiliyor. Ancak kesin liste henüz belirtilmedi.

Microsoft, Windows 11'de 3D emojileri test etmeye başladı Tam Boyutta Gör
Yeni emoji tasarımını şimdilik sadece Windows Insider programı üyeleri deneyebiliyor. Muhtemelen, bu emojiler gelecekteki Moments güncellemelerinden birinde sistemin kararlı sürümüne eklenecek. Zira Microsoft henüz yeni emojilerin ne zaman kullanıma sunulacağına dair bir tarih vermiş değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim