Anlık Bildirim

MicroStrategy satın alım yaptı Bitcoin yine düştü

Bitcoin rezervlerini sürekli arttıran ancak karşılığında piyasayı alt üst eden MicroStrategy bu kez iştiraki ile Bitcoin satın aldı ancak yine piyasada düşüş yaşandı. 

MicroStrategy Tam Boyutta Gör

Kripto para dünyasının en fazla Bitcoin bulunduran kurumsalı olma yolunda adım adım ilerleyen MicroStrategy geçtiğimiz haftalarda da Bitcoin satın aldı. Piyasaya bu habere düşüşle tepki verdi. 

MicroStrategy’den yeni Bitcoin alımı

MicroStrategy bu kez doğrudan satın alım yapmadı. Geçtiğimiz günlerde 200 milyon dolarlık kredi arayışında olduğunu duyuran iştiraki MacroStrategy, kredi işlemlerini tamamladıktan sonra 4197 adet Bitcoin satın aldı. 

Satın alım 15 Şubat ve 4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. Ortalama fiyat ise 45714$ oldu. MicroStrategy’nin toplamda elinde tuttuğu Bitcoin sayısı 129218 olurken 30700$ ortalama fiyat ile 3.97 milyar dolar olarak gerçekleşti. 

Haberin duyulması ile birlikte gelenek olduğu üzere Bitcoin fiyatı yine kırılganlığa girdi. 47 bin dolar seviyelerini zorlaması sonrasında 44500$ seviyelerine kadar indi. Şu sıralarda yeniden 45000$ üzerinde tutunmaya çalışıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim