Anlık Bildirim

Milyarder girişimci Tim Draper takip ettiği iki altcoin’i açıkladı

Kripto paraya meraklı milyarder girişimci Tim Draper, iki altcoini öne çıkardı. Bu altcoinler Tezos ve Aragon.                                                      

Milyarder girişimci Tim Draper iki altcoin’e gözünü dikti Tam Boyutta Gör

Önde gelen Bitcoin savunucularından Tim Draper kısa bir süre önce yaptığı açıklamada yakından takip ettiği iki kripto para projesini açıkladı. Draper, bu tercihinin sebebinin bu iki altcoin’in güçlü temelleri ve benzersiz kullanım durumları olduğunu belirtti.

XTZ ve ANT

Kısa süre önce verdiği röportajda Tim Draper, açık kaynaklı programlanabilir blockchain projesi Tezos’un (XTZ) bir projede görmek istediği özelliklere sahip olduğunu ifade etti. Tim Draper’ın açıklamalarından bir kesit şu şekilde:

"Aradığım şey, belirli bir token’ın arkasındaki girişimcilerin ve mühendislerin kim olduğu. Bazı token’ları seviyorum. Tezos’u seviyorum çünkü harika bir mühendislik ekibi var ve bir token’ın nasıl çalıştırılacağını yeniden tanımladılar. Bunu Proof of Stake olarak yapıyorlar. Daha az enerji kullanıyorlar ve yeni bir yönetim biçimlerine sahipler ve bu heyecan verici."

Öte yandan Ethereum tabanlı kripto para projesi Aragon (ANT) altcoinini de yakından takip ettiğini belirten Draper, ANT’nin kullanıcıların merkezsiz otonom organizasyonlar (DAO) oluşturmalarına ve yönetmelerine olanasak sağlayan açık kaynak kodlu bir yazılım olduğunu belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim