Anlık Bildirim

Honor FlyPods kablosuz kulaklıklar tanıtıldı

Huawei’nin bugün gerçekleştirdiği etkinlikte tanıtılan ürünlerden birisi de Honor FlyPods kablosuz kulaklık serisi idi. Honor FlyPods özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Giderek büyüyen kablosuz kulaklık segmentinde yer kaybetmek istemeyen Huawei, bugün yeni bir ürün duyurdu. FreeBuds 2 olarak gelmesi beklenen yeni kablosuz kulaklık serisi Honor FlyPods ve FlyPods Pro adlarını almış.

Honor FlyPods özellikleri ve fiyatı

Honor FlyPods kulaklık serisi bu türün diğer ürünlerinde gördüğümüz benzer bir tasarıma sahip. Gerçek kablosuz olarak adlandırılan kulaklıklar şık bir kutu içerisinde geliyor. Kutu kablosuz olarak şarj olabiliyor ve kulaklıkları da şarj ediyor. Kutunun Huawei Mate 20 Pro üzerine konduğunda kablosuz olarak şarj olabildiği daha önce dile getirilmişti.

Bluetooth 5.0 üzerinden bağlanan kulaklıklar Huawei’nin YoYo sanal asistanı tarafından destekleniyor. Asistan ile müzik oynatma, çağrı yapma ve mobil ödeme gibi fonksiyonlar yerine getirilebiliyor. Ayrıca kullanıcısının sesini tanıyarak telefon kilidini açabiliyor.

Honor FlyPods serisi 420mAh kapasiteli batarya ile 2.5 saate kadar kullanım süresi sunuyor. FlyPods Pro farklı olarak kemik iletimi üzerinden sesi alıyor ve ses tanıma konusunda daha başarılı. Honor FlyPods modeli 110$, FLyPods Pro modeli de 140$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim