Anlık Bildirim

Microsoft Band 2 ortaya çıktı

6 Ekim 2015 tarihindeki etkinlikte Microsoft'un Windows 10 mobil yüklü amiral gemi Lumia akıllı telefonlarını tanıtması beklenirken, firma giyilebilir cihaz tarafında da tüketicilere sürpriz yapmaya hazırlanıyor. 

Firmanın bir süre satışını yaptığı ve sonrasında aniden üretimini durdurduğu Microsoft Band akıllı bileklik için bir devam modelinin hazırlandığı sık sık gündeme geliyordu. Microsoft Band 2 adındaki bu devam modeli 6 Ekim'de resmiyete kavuşacak. 

İnternete sızdırılan görsellere göre kavisli bir ekrana sahip olan Microsoft Band 2 ayrıca daha premium bir tasarım çizgisine kavuşuyor, kayış ve kilit kısımları değişikliğe uğruyor. İlk nesilde kullanıcılar basite indirgenmiş tasarım yapısını eleştirmişti. 

Microsoft Band 2 ile ilgili herhangi bir donanım bilgisi yok ancak ilk nesilde yaşam ve fitness değerlerinin takibi yapılabilirken, akıllı telefonlardan bildirimler de alınabiliyordu. Muhtemelen Microsoft Band 2 modeli de aynı fonksiyonları sunacak ve biraz daha fazla kullanım süresine sahip olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim