Anlık Bildirim

Fortnite Android sürümü Galaxy Note 9 ile gelebilir

Galaxy Note 9 amiral gemisi özel bir Fortnite sürprizi ile gelebilir. Kaynaklar Fortnite Android sürümünün Galaxy Note 9 modeline özel olarak geleceğini ifade ediyor.

Galaxy Note 9 amiral gemisinin çıkışına sayılı günler kala iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Donanım ve aksesuar sızıntılarının ardından şimdi de yazılım tarafında sürpriz bir gelişme var.

Önemli ortaklık

Firmaya yakın kaynaklar Galaxy Note 9 modelinin Fortnite Android sürümü ile birlikte çıkışını yapacağını ifade ediyor. Masaüstü, konsol ve iOS platformlarında yayında olan oyun Android tarafında merakla bekleniyordu.

Epic Games ve Samsung arasındaki özel iş birliği kapsamında Galaxy Note 9 modeli piyasaya çıktıktan sonra ilk 30 gün Fortnite oyunu bu modele özgü olacak. Telefonun 24 Ağustos itibariyle piyasada olacağı tahmin edildiğinden 23 Eylül tarihine kadar Fortnite tecrübesini Galaxy Note 9 kullanıcıları yaşayacak.

Kampanya bununla sınırlı değil. Telefonu ön sipariş veren tüketicilere de oyun içi V-Bucks para birimi hediye edilecek. 100$-150$ arasında olacağı ifade edilen para hediyesi ile kullanıcılar istedikleri kozmetik ürünleri satın alabilecek.

Daha önce amiral gemi satışlarında Samsung’un yazılım paketi hediyesi oluyordu. Fortnite kampanyası farklı bir bakış açısı olmuş. Bir dönem yerli oyun Bucketz da Samsung’a özel olarak Android platformuna çıkmıştı.

Fortnite kampanyası satışları nasıl etkileyecek merak konusu. 150$ civarında bir oyun içi para türün takipçileri için güzel bir indirim sayılacak. Yine de kısıtlı bir kitleye hitap edeceğini belirtmek gerek.  

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim