Anlık Bildirim

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 12: The Pathless

Haftalık mobil oyun önerilerimizin on ikincisi ile birlikteyiz. Bu hafta Apple Arcade kütüphanesinden mutlaka denenmesi gereken bir oyun önereceğiz.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 12: The Pathless Tam Boyutta Gör

Mobil cihazlardaki teknolojinin artması ile birlikte telefonların taşınabilir konsola haline geldiğini sanıyoruz ki söyleyebiliriz. Bu hafta da yine mobil cihazların gücünü gösteren bir oyun önereceğiz ancak ne yazık ki yalnızca iOS kullanıcıları için.

Yayıncılığını Annapurna Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Giant Squid'in yaptığı aksiyon macera türündeki oyun The Pathless, bu hafta sizlere önerdiğimiz oyun. ABZÛ isimli başarılı oyunun yaratıcılarından gelen bu oyun, geçtiğimiz yıl yayınlandı.

Haftalık Mobil Oyun Önerisi 12: The Pathless Tam Boyutta Gör

Özet: Görevi, yaşadığı dünyayı etkisi altına almış karanlık lanetini yok etmek olan ve okçulukta ustalaşmış Avcı olun. Uçsuz bucaksız ve ormanlarla kaplı gizem dolu bir adayı keşfederken size eşlik eden kartal dostunuzla bağ kurun. Antik harabelerde bulmacaları çözerken destansı savaşlarda becerilerinizi sınayın. Yoldan çıkmış ruhlarla savaşın, ancak ava giderken avlanmamaya dikkat edin. Kartalınızla aranızdaki bağ ve dünyanın kaderi tehlikede.

Oyun kesinlikle cihazı zorlayan bir oyun ancak oynaması gerçekten keyifli. Fakat ne yazık ki bu oyunu yalnızca iOS kullanıcılarına önerebiliyorum çünkü oyun mobil cihazlarda yalnızca Apple Arcade sistemine sahip olanlar tarafından erişilebilir durumda. Mobil cihazlar dışında oyunun PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için de erişilebilir olduğunu hatırlatalım.

The Pathless The Pathless The Pathless The Pathless Games 5,7 GB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim