Anlık Bildirim

Dünyanın ilk RGB aydınlatmalı kavisli monitörü: Asus ROG Swift PG27VQ

1 ms tepki süresi ve hız aşırtılabilir 165 Hz görüntü tazeleme oranıyla Asus ROG Swift PG27VQ oyuncu monitörü oyunlar için en iyi tercihlerden birisi haline geliyor.

Asus’un RGB aydınlatma sistemine sahip ilk kavisli oyuncu monitörü olan ROG Swift PG27VQ modeli, bahar aylarında görücüye çıktıktan sonra geçtiğimiz günlerde de satışa sunuldu.

Önemli özellikler

27 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğünde TN panel kullanan monitör, 1800R eğime sahip. Panelin 144 Hz olan tazeleme oranı 2D modunda 165Hz seviyesine hız aşırtılabiliyor. 3D modunda ise monitör 120Hz seviyesinde kalıyor.

Tepki süresi 1 ms olan monitör Nvidia G-Sync teknolojisine sahip. Böylece ekranda yırtılma ve takılma olması engellenirken NVIDIA Ultra Low Motion Blur teknolojisi sayesinde hareket halindeki görüntüler daha net ve akıcı hale getirilebiliyor. Yine Ultra Low Blue Light ile mavi ışık azaltılıyor ve gözler yorulmamış oluyor.

Monitör Asus’un Aura RGB aydınlatma sistemine sahip. Aura Sync teknolojisi ile Aura uyumlu diğer bileşenler ve monitör, oyundaki ses efektlerine uyum sağlayarak yoğun bir tecrübe oluşturuyor.

ROG Swift PG27VQ modelinde ayrıca masa yüzeyine aydınlatma efekti yansıtan ROG Light Signature projeksiyon kiti de yer alıyor. İki ROG logo kapağı ve üç boş kapak barındıran kit sayesinde kullanıcılar kendi ışık projeksiyonlarını oluşturarak kendi oyun tarzlarını yansıtabiliyor.

Son olarak monitöre entegre edilen GamePlus kısayol tuşu, içlerinde farklı oyunlara uygun dört adet nişangah, zamanlayıcı, saniye başına kare sayacı ve birden fazla ekranı zahmetsizce hassas bir şekilde sıralamak için ekran hizalama işlevinin yer aldığı oyun içi özelliklere erişilmesini sağlıyor. Monitörün fiyatı 799$ olarak belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5322 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus aura ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim