Anlık Bildirim

Motorola'nın yaklaşan akıllı saati Moto Watch 100'ün görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı

Motorola'nın piyasaya sürmeye hazırlandığı Moto Watch 100'ün render görüntüleri ve bazı teknik detayları lansmanı öncesinde sızdırıldı. Akıllı saat, 1.3 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak.

Motorola Moto Watch 100'ün özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Lenovo'nun sahibi olduğu Motorola yeni bir akıllı saat üzerinde çalışıyor. Lansman tarihi henüz belli olmayan ancak yıl bitmeden tanıtılacağı düşünülen Moto Watch 100'ün render görüntüleri ve bazı teknik detayları ortaya çıktı. Görüntülere bakıldığında akıllı saat, dairesel bir ekran tasarımına sahip olacak.

Moto Watch 100 neler sunacak?

Motorola'nın tanıtmaya hazırlandığı akıllı saat, 360x360 piksel çözünürlüklü 1.3 inç büyüklüğünde LCD ekranla gelecek. 29 gram ağırlığında ve 42 x 46 x 11.9 mm boyutlarında olan Moto Watch 100'ün kordon genişliği 20 mm olacak.

Motorola Moto Watch 100'ün özellikleri belli oldu

Akıllı saat, uyku takibi, ivme ölçer, jiroskop, kalp atış hızı izleme ve kandaki oksijen seviyesi ölçümü dahil olmak üzere temel sağlık ve fitness özellikleriyle birlikte gelecek. Ayrıca saat dahili GPS sunacak.

Bluetooth 5.0 bağlantı özelliğiyle gelecek Motorola Moto Watch 100, 355 mAh bataryaya sahip olacak. Saatin Wear OS'u çalıştırması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim