Anlık Bildirim

MSI'ın Çin'deki en büyük fabrikalarından birinde yangın çıktı

Tayvanlı teknoloji devi MSI'ın Çin'deki ana üretim tesislerinden birinde yangın çıktı. Baoan fabrikasında meydana gelen yangın PC bileşenlerinde tedarik sıkıntısına yol açabilir.

MSI'ın Çin'deki en büyük fabrikalarından birinde yangın çıktı Tam Boyutta Gör

Çin'deki en büyük MSI fabrikalarından birinde yangın çıktı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tayvanlı şirket durumun kontrol altına alındığını duyurdu. Yangının çıktığı fabrika Shenzhen'de bulunuyor. Aktarılan bilgiye göre şirketin olaylara anında müdahale etmesi, yaşanması muhtemel bir faciayı önledi.

MSI'ın açıklaması şu şekilde:

" 5 Kasım öğleden sonra Shenzhen'deki MSI Baoan fabrikasında bir yangın meydana geldi. Şirket acil durum önlemlerini devreye soktu ve hemen itfaiyeye haber verdi. Olayda herhangi bir yaralanma söz konusu değil. Üretim hattında da herhangi bir hasar yok. Şu anda tüm birimler normal faaliyetlerine devam ediyor. İlginiz için teşekkür ederiz."

MSI'ın Çin'deki en büyük fabrikalarından birinde yangın çıktı Tam Boyutta Gör

Tedarik sıkıntısına neden olabilir

MSI'ın fabrikada ağırlıklı olarak dizüstü bilgisayar, anakart, sunucu, ekran kartı ve araç bileşenleri gibi elektronik ürünler için baskılı devre kartı (PCB) üretimi yaptığı belirtiliyor.

Büyük bir fabrika olduğu için de bazı ürünlerin stoklarını olumsuz etkileme şansı var. MSI yangınının özellikle PC bileşenlerinde tedarik sıkıntısına yol açıp açmayacağını önümüzdeki günler gösterecek.

Kaynakça https://www.tomshardware.com/news/msi-fire-2020 https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/jpolp2/msi_hq_in_china_apparently_just_went_up_in_flames/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim