Anlık Bildirim

Nerf Gjallarhorn oyuncak silahı duyuruldu

Destiny 2 oyununda orijinal Gjallarhorn silahını elde etmeyi başaran oyuncular bire bir ölçekteki Nerf Gjallarhorn dart atar oyuncağını ön sipariş verme hakkı kazanacak. 

Nerf Gjallarhorn Tam Boyutta Gör

Su ve köpük tabanlı oyuncak silah sektörünün lideri konumundaki Nerf farklı oyun stüdyoları ile iş birliğine devam ediyor. Fortnite ve Star Wars oyuncaklarının ardından bu kez Destiny serisi için özel bir köpük silahı tanıtıldı. 

Nerf Gjallarhorn özellikleri ve fiyatı

Nerf Gjallarhorn adındaki yeni köpük atar oyuncak silah Destiny serisindeki ikonik Gjallarhorn silahından ilham alıyor. Bu silah oyun içerisinde oldukça güçlü bir roket atardı. Uzun süre ilk oyuna özgü kalan silah Bungie’nin 30 yıl kutlamaları şerefine ikinci oyuna da sunulmuştu. 

Nerf Gjallarhorn bire bir ölçekte hazırlanmış. 3 dart atabilen Mega modül ilk kez bu oyuncakta kullanılıyor. Kutu içerisinde 3 Mega modül ve 9 Mega dart yer alıyor. Nerf Gjallarhorn ön sipariş verebilmek için önemli bir şart var. 

Destiny 2 içerisinde 1 Ağustos tarihine kadar şartları yerine getirerek orijinal Gjallarhorn silahını edinmeniz gerekiyor. Ön siparişi sadece bu kişiler verebilecek. Daha geç bir tarihte ise oyuncak genel satışa sunulacak. Bu ikonik oyuncağın fiyatı ise 160$ ve 2 adet AA pil gerekiyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim