Anlık Bildirim

Halo Infinite için en iyi Nerf silahı tanıtıldı

Nerf LMTD Halo Needler dart silahı Halo Infinite oyunu için özel olarak hazırlandı. Aydınlatma efektleri de olan silah ne yazık ki ancak bir yıl sonra erişilebilir olacak. 

Nerf LMTD Halo Needler geliyor Tam Boyutta Gör

Popüler oyunlar için zaman zaman özel üretim silahları ile tanıdığımız Nerf yeni bir ürünle karşımızda. Halo Infinite için hazırlanan Nerf LMTD Halo Needler önceki neslin hayal kırıklığını unutturacak. 

Nerf LMTD Halo Needler özellikleri ve fiyatı

Nerf daha önce Overwatch ve Fortnite oyunları için farklı silah tasarımları geliştirmişti. Halo için hazırlanan Nerf silahı ise oyundaki konseptleri çok andırmadığı için beklentilerin altında kalmıştı. 

Nerf LMTD Halo Needler adıyla hazırlanan yeni silah ise ikonik Covenant silahına oldukça benziyor. Otomatik olarak 10 dart atabilen silah kabzeyi kavradığınızda aydınlatma yapıyor ve atış esnasında kararıyor. 

Nerf LMTD Halo Needler silahı 6 adet AA pille çalışıyor. Standına koyduğunuz zaman farklı efektler ile bir eğlence aracına dönüşebiliyor. 100$ fiyat etiketi ile ön siparişe başlayan Nerf LMTD Halo Needler ancak 1 Aralık 2022 tarihinde erişilebilir olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim