Anlık Bildirim

Google, AirTag rakibi bir takip cihazı geliştiriyor: Nest Locator Tag

Nest markası altında birçok akıllı ürün satan Google, iddialara göre yeni bir ürün üzerinde çalışıyor. Nest Locator Tag ismine sahip olması beklenen cihaz, AirTag’e rakip olacak.
Nest Locator Tag ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Apple ekosisteminde kolayca çalışan takip cihazı AirTag’ın Android tarafında ciddi bir rakibi bulunmuyor. Bu ürün boşluğunu doldurmak için çalışmalara başlamış olan Google; Android, ChromeOS cihazlarıve Chrome tarayıcıları ile kolayca takip edilebilecek bir cihaz hazırlıyor.

Nest Locator Tag görüntülendi

@neil_rahmouni tarafından Twitter’da paylaşılan bir gönderi, Google Fonts’ta ilginç bir ikonu gözler önüne seriyor. Görünüşe göre Google, Fonts arşivine “Nest Locator Tag” adlı bir cihaz için bir ikon eklemiş durumda. Böyle bir cihaz Google tarafından satılmasa da cihazın ismi ve ikonu, Google’ın iddia edilen takip cihazına işaret ediyor. 

Geçtiğimiz aylarda Nest takımının “grogu” kod adına sahip bir takip cihazı üzerinde çalıştığı belirtiliyordu. Tasarımının Nest Secure sisteminde kullanılan Nest Tag’ benzemesi beklenen takip cihazı muhtemelen UWB ve Bluetooth Low Energy bağlantılarını destekleyecek. Firmanın Android ekosisteminde önemli bir yere koyması beklenen Locator Tag, muhtemelen gelecek ay düzenlenecek olan I/O Geliştirici Etkinliğinde tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim