Anlık Bildirim

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Bridgerton'ın 2. sezonu onaylandı

25 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan ve ilk 28 gün içerisinde yakaladığı izlenme başarısıyla Netflix'in en çok izlenenleri arasına giren Bridgerton'ın ikinci sezonu onaylandı.

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Bridgerton'ın 2. sezonu onaylandı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en çok aboneye sahip olan video akış platformu Netflix'in son özel içeriklerinden biri olan Bridgerton geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Diziyi izleyip seven izleyiciler için de güzel bir haber verildi. 

25 Aralık'ta ilk sezonu yayınlanan Netflix dizisi Bridgerton, ilk 28 günde 63 milyon hane tarafından izlenerek Netflix'in en çok izlenen beşinci dizisi olmuştu. Dizi böyle bir başarı yakalayınca da ikinci sezon onayı çok geçmeden verildi.

Netflix'in şahsi hesapları üzerinden yapılan duyuruya göre dizinin ikinci sezonu için yapım süreci 2021'in ilkbahar aylarında başlayacak. Ne zaman yayınlanacağı ise ne yazık ki belli değil. Ancak 2021'in sonu veya 2022'nin başı gibi bekleyebiliriz. Bridgerton dizisinin 8 bölümlük ilk sezonunu şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz. Her bölüm yaklaşık 1 saat uzunluğunda. Resmi duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dizinin konusu: Bridgerton ailesinden birbirine sıkı sıkıya bağlı sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor. Julia Quinn'in çok satan romanlarından esinlendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Birincisi katılıyorum, çözüm yolu bu değil. Geçmişteki hataların üzerini boyamakla kimsenin eline bir şey geçeceğini sanmıyorum. Hatta ben siyahi bir adam olsam...
Yorumu gör »
mutercim
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim