Anlık Bildirim

Netflix'in oyundan uyarlanan Splinter Cell animasyon dizisinden ilk detaylar paylaşıldı

Popüler video akış platformu Netflix'in geçtiğimiz yıl duyurduğu Splinter Cell isimli oyundan uyarlama animasyondan ilk detaylar paylaşıldı.

Netflix'in oyundan uyarlanan Splinter Cell animasyon dizisinden ilk detaylar paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Birçok orijinal içeriğe sahip olan Netflix, bildiğiniz gibi son dönemde duyurduğu oyun uyarlamarıyla da bir hayli dikkat çekmiş durumda. Bu oyun uyarlamarından biri de geçtiğimiz yıl duyurulan aynı isimli oyundan uyarlanan Splinter Cell animasyon dizisi. 

Tom Clancy'nin kitaplarından uyarlanan Splinter Cell oyun serisi, özellikle gizlilik seven oyuncuların oldukça sevdiği bir seri. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin yönetmeni ve başındaki isim olan Derek Kolstad'ten bazı detaylar paylaşıldı.

Söylediğine göre dizinin ilk sezonu 16 bölüm olarak planlansa da Netflix şu anda sadece 8 bölüme izin vermiş durumda. Bölümlerin 20 - 30 dakika arasında sürmesi plananıyor. Ayrıca kendisi oyun serisini çok sevdiğini söyledi ve özellikle gizlilik kısmının önemli olduğunu vurguladı. Animasyonun da 2022 yılında yayınlanması planlanıyor.

Sevilen aksiyon filmi John Wick'in senaristi Derek Kolstad, Netflix ve Ubisoft'un birlikte çalıştığı bu projenin başında yapımcı ve yazar olarak bulunacak. Ne tarz bir animasyona sahip olacağı, seslendirmenlerin kim olacağı, net yayın tarihi ya da konusunun ne olacağı henüz belli değil. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim