Anlık Bildirim

Netflix'in Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds başrollü filmi Red Notice'den yeni bir görsel geldi

Başrollerinde son dönemin popüler isimlerinin olduğu yeni Netflix filmi Red Notice'ten yeni bir görsel paylaşıldı. Filmin başrollerinde Gal Gadot, Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds var.

Netflix'in Red Notice filminden yeni bir görsel paylaşıldı

Son dönemin popüler oyuncularının başrolünde olduğu, Netflix'in aksiyon komedi türündeki yeni filmi Red Notice'ten yeni bir görsel paylaşıldı.

Paylaşılan yeni görselde de yine filmin başrolleri Gal Gadot, Dwayne Johnson ve Ryan Reynolds'ı görüyoruz. Daha önce paylaşılan görsellere de baktığımızda aksiyon ve karakter odaklı olacağını net olarak anlayabiliyoruz. Umuyoruz ki aksiyon bizleri tatmin eden bir seviyede ve kalitede olur. Film, 12 Kasım'da Netflix'te yayında olacak.

Red Notice filmi, dünyanın en çok aranan suçlularından birini yakalamaya çalışan bir Interpol ajanının hikayesine odaklanacak. Filmin başrollerinde ise Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya ve Chris Diamantopoulos gibi isimler bulunuyor. Film için paylaşılan son görsel de dahil olmak üzere tüm görselleri aşağıdaki galeri kısmında bulabilirsiniz.

Red Notice Yeni Görsel

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim