Anlık Bildirim

Artık Netflix'te "İzlemeye Devam Et" bölümünden içerik silebileceksiniz

Netflix'e küçük ama yaşam kalitenizi arttırabilecek bir özellik geliyor. Artık istediğiniz içeriği "İzlemeye Devam Et" bölümünden kaldırabileceksiniz.             

Netflix'te İzlemeye Devam Et bölümünden yapım kaldırabileceksiniz Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük video akış platformlarından birisi olan Netflix'te bildiğiniz gibi yarıda bıraktığınız bir içeriği daha sonrasında Netflix ana sayfasında "İzlemeye Devam Et" bölümünde bulabiliyordunuz. Artık buradan istediğiniz içeriği silebileceksiniz.

Netflix'ten Beklenen Özellik

Siz herhangi bir içeriği birkaç dakika izleyip bıraksanız bile o yapım "İzlemeye Devam Et" bölümüne geliyordu ve bir süre sonra o bölüm gerçekten yorucu bir şekilde doluyordu. Yapımı oradan silebilmek için "Ayarlar" bölümünden izleme geçmişi silmeniz gerekiyordu. Ancak bu durum artık düzeliyor.

Bugünden itibaren Netflix'e "İzlemeye Devam Et" bölümünü kontrol etme özelliği geliyor. Yani artık o bölümdeki istediğiniz içeriği rahat bir şekilde silebileceksiniz. Bu sayede birkaç dakika izlediğiniz yapımlar aylarca orada kalmayacak ve gerçekten izlediğiniz şeyleri görebileceksiniz. Bu özelliğin şu anda tüm hesaplarda erişime açılmadığını hatırlatalım. Adım adım açılacak gibi duruyor. Kısaca eğer sizde böyle bir özellik yoksa panik yapmayın, yakın bir zamanda gelecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2931 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim