Anlık Bildirim

Netflix Türkiye'de açtığı ofisin ardından şimdi de film stüdyosu kurmayı planlıyor

Dünyanın en büyük video akış platformlarından biri olan Netflix, Türkiye'de film stüdyosu açmak istiyor. Geçtiğimiz aylarda da Netflix, İstanbul'da ofis açmıştı.

Netflix Türkiye'de film stüdyosu açmayı planlıyor Tam Boyutta Gör

Dünyanın en çok aboneli video akış platformu olan Netflix, bildiğiniz gibi Türkiye dahil birçok ülkede yerel işlere imza atıyor. Özellikle ülkemizde son dönemde bir hayli aktif olduğunu da söylemek gerek.

Netflix, Türkiye'ye Film Stüdyosu Açmayı Planlıyor

Geçtiğimiz saatlerde Netflix Türkiye İletişim Direktörü Artanç Savaş, Netflix'in Türkiye'de film stüdyosu açma gibi bir planı olduğunu söyledi. Ne yazık ki şimdilik daha fazla detay paylaşılmadı. Ancak Artanç Savaş önümüzdeki aylarda stüdyoların yeri ve sayısının açıklanacağını söyledi.

Netflix bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda da Türkiye'de ofis açmıştı. Özellikle son dönemde birçok yerli projeye imza atan Netflix, bu hamlesi ile Türkiye'deki yatırımını daha da arttıracak. 

Hakan Muhafız ile başlayan yerli yapımların sayısı şu anda bir hayli artmış durumda. Neredeyse her ay en az bir adet yerli bir içerik Netflix'te yayımlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim