Anlık Bildirim

Nokia'dan yakında piyasaya süreceği tablet modeli ile ilgili gizemli paylaşım

Nokia'nın önümüzdeki günlerde piyasaya sürmeye hazırlandığı ve Nokia T20 olarak adlandırılması beklenen tabletiyle ilgili şirketten bir paylaşım geldi.

Nokia'dan yeni tablet modeli ile ilgili gizemli paylaşım Tam Boyutta Gör

Son olarak 5G ağlarını destekleyen en uygun fiyatlı cihaz olan Nokia G50'nin piyasaya sürüleceği onaylanmıştı. Bugün ise resmi Nokia Twitter hesabından, başka bir cihazın piyasaya sürüleceğini ima eden bir paylaşım yapıldı.

Akıllı telefon üreticisi Twitter'da gizemli bir görsel yayınladı. Görünüşe bakılırsa bu cihazın bir tablet modeli olduğu kesinleşti diyebiliriz. Fotoğraf daha önce duyurulan ürünleri gösteriyor: Nokia 3310, Nokia 8110 4G, Nokia 6.2 ve Nokia XR20.

6 Ekim'de tanıtılacak

Bu listedeki son öğe ise orta boy bir kutuydu. Uzmanlar, bunun Haziran ayında konuşulmaya başlanan bir Nokia T20 tablet olduğunu öne sürüyorlar.

İlk sızıntılardan tabletin 10.36 inç ekrana, 4 GB RAM'e, 64 GB ana belleğe ve bir Unisoc işlemciye sahip olacağı biliniyordu. Cihaz iki versiyonda sunulacak: Wi-Fi ve 4G. Ayrıca tablet, Android 11 çalıştıracak ve 10W'a kadar şarjı da destekleyecek. Şirketin açıklamasına göre ise cihaz 6 Ekim'de tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim