Anlık Bildirim

Pixel 6 Pro ve Google'ın ilk katlanabilir akıllı telefonuyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı

Google'ın yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı Pixel 6 Pro ve şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonuyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Pixel 6 Pro'nun detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Google Pixel 6 Pro, yakında piyasaya sürüleceğini gösteren Tayvanlı düzenleyici NCC'nin veritabanında listelendi. Ancak, şirketin bu yıl tanıtacağı başka cihazlar da var.

Google'ın ilk katlanabilir telefonu ne zaman çıkacak?

Resmi belgelere göre, GLU0G kod adına sahip Pixel 6 Pro, 33 Watt'a kadar hızlı şarj deseğiyle gelecek ve akıllı telefon kutusundan şarj aleti çıkmayacak. Pilin kapasitesi de ne yazık ki açıklanmadı ancak söylentilere göre 5000 mAh olması bekleniyor. Ne yazık ki, normal Pixel 6 ise 33W hızlı şarj olmadan gelebilir. Şirket içinden sızan bilgiler, Pixel 6 serisinin resmi duyurusunun 19 Ekim'de gerçekleşeceği yönünde.

Buna paralel olarak, Google'ın katlanabilir akıllı telefonunun bu yılın sonuna kadar piyasaya sürülmesi hakkında Web'de giderek daha fazla bilgi ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar tahminlerinde haklı çıkan güvenilir sızıntı kaynaklarından Evan Blass, şirketin iki yıldan fazla bir süredir üzerinde çalıştığı Pixel Passport'un (Google'ın ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonu) 2021'in dördüncü çeyreğinde piyasaya çıkacağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim