Anlık Bildirim

Nokia marka dizüstü bilgisayar modelleri geliyor

Nokia akıllı telefonların üreticisi olan HMD Global, ürün yelpazesini genişletmeye hazırlanıyor. Şirketin yakın bir dönemde Nokia dizüstü bilgisayar modellerini piyasaya süreceği ortaya çıktı.

Nokia marka dizüstü bilgisayar modelleri geliyor Tam Boyutta Gör

Sızan yeni bilgilere göre önümüzdeki dönemde Nokia markalı dizüstü bilgisayar serisi satışa sunulacak.  Cihazların 11-14 Ocak tarihleri ??arasında tamamen dijital bir formatta düzenlenecek olan CES 2021 tüketici elektroniği fuarında sergilenmesi muhtemel.

Detaylar henüz belli değil

Hindistan Standartları Bürosu (BIS) veritabanında dizüstü bilgisayar ve tablet modelleri olduğu düşünülen birçok yeni cihazın model numarası listelendi. Kod adları NKi510UL85S, NKi510UL82S, NKi510UL810S, NKi510UL165S, NKi510UL1610S, NKi310UL82S, NKi310UL85S, NKi310UL42S ve NKi310UL41S olarak belirtilen bu dizüstü bilgisayar ve tablet modellerinin teknik detayları ne yazık ki şimdilik belli değil.

Nokia marka dizüstü bilgisayar modelleri geliyor Tam Boyutta Gör

Ancak dizüstü bilgisayar modellerinin farklı boyutlarda ekranlarla donatılmış Intel Core i3 ve Core i5 işlemcilerle gelme olasılıklarının oldukça yüksek olduğu belirtiliyor. Beşinci nesil mobil ağları destekleyen bir dizi Nokia akıllı telefonun ise önümüzdeki yılın ilk yarısında duyurulmasının planlandığını söyleyelim. Özellikle uzun zamandır beklenen Nokia 9.3 PureView'in Qualcomm Snapdragon 875 işlemci ile piyasaya sürüleceği de sızan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4637 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, hmd global ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim