Anlık Bildirim

Nothing ear (1) kablosuz kulaklık fiyatıyla şaşırtıyor

Nothing ear (1) tam kablosuz kulaklık modeli ilgi çeken tasarımı ve oldukça uygun bir fiyata sunduğu ses teknolojileri ile Carl Pei’nin takipçilerini hayal kırıklığına uğratmayacağını gösteriyor.

Nothing ear (1) tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Kurucusu olduğu OnePlus’tan ayrıldıktan sonra Nothing adını verdiği bir ekosistem girişimi kuran Carl Pei ilk ürününü duyurdu. Nothing ear (1) tam kablosuz kulaklık oldukça rekabetçi bir fiyat etiketi ile geliyor. 

Nothing ear (1) özellikleri ve fiyatı

Nothing ear (1) girişimin ilk ürünü olması dolayısıyla da üzerinde oldukça emek harcanmış bir izlenim bırakıyor. Alıştığımız kulaklık tasarımlarından ziyade kare şeklindeki kutusu ve şeffaf bir muhafaza içerisinde yer alan gövdesi rakiplerinden farklılaşmasını sağlıyor. 

Silikon uçları kulağı tam olarak kapatırken iç kısmın şeklini algılama yapabiliyor. Bu sayede daha etkili bir gürültü engelleme sunuyor. İstenirse dış seslerin belirli seviyede içeri alınması da sağlanıyor. 

IPX4 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı olan gövdede 11.6mm sürücülere yer verilmiş. Konusunda uzman Teenage Engineering ses optimizasyonlarına imza atmış. Uygulama Kulaklığı Bul özelliği de yer alıyor. 

Gürültü engelleme açık olarak 4 saate kadar kullanılabilen kulaklığın kablosuz şarj destekli kılıfı da 30 saate yakın katkı yapabiliyor. Nothing ear (1) için 99 Avro fiyat etiketi belirlenmiş ve bölge bölge satışlara başlayacak. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim