Anlık Bildirim

Opera, Chromebook'lar için optimize edilmiş ilk üçüncü taraf tarayıcı oldu

Opera Tarayıcı, Android sürümünün Chrome OS için yenilenmesiyle Chromebook'lar için optimize edilmiş ilk üçüncü taraf tarayıcı unvanını elde etti.

Opera Tarayıcı Chrome OS için tamamen optimize edildi Tam Boyutta Gör

Opera, Chromebook'lar için web tarayıcısını optimize ettiğini duyurdu. Bu durum onu Google Chrome'a alternatif olarak Chromebook'lar için tamamen optimize edilmiş dünyanın ilk üçüncü taraf tarayıcısı konumuna getirdi.

Chromebook'lar için optimize edilmiş Opera Tarayıcı

2020'de satılan 30 milyon Chromebook ve 2021 yılı için öngörülen 40 milyon satış adetlerinin ardından Opera, Chrome OS'un her zamankinden daha önemli bir platform haline geldiğini söylüyor ve yeni tarayıcının Chromebook'lar için optimize edilmiş Android sürümü olduğunu belirtiyor.

Opera, Chromebook'lar için tam optimizasyon sağladı Tam Boyutta Gör

Opera tarafından paylaşılan bir blog gönderisinde: "Opera'nın artık Chromebook'lar için optimize edilmiş dünyanın ilk alternatif tarayıcısı olduğunu duyurmaktan gurur duyuyoruz. Opera Tarayıcı, ücretsiz, sınırsız ve kayıt tutmayan bir tarayıcı VPN'i, reklam engelleyici, çerez iletişim engelleyici ve renk temaları dahil olmak üzere daha önce Chrome OS platformunda bulunmayan birçok benzersiz özellik getiriyor." ifadelerine yer verildi.

Chrome OS için Opera Tarayıcı neler sunacak?

  • Klavye kısayolları
  • Ücretsiz bir yerleşik VPN,
  • Reklam engelleyici
  • Yerleşik kripto para cüzdanı
  • Hem normal hem de karanlık modda kullanılabilen beş farklı renkte tema
  • WhatsApp, Telegram, Instagram, Twitter ve Facebook Messenger entegrasyonları

Opera Tarayıcı, Chromebook'lar için artık tam uyumlu Tam Boyutta Gör

Chrome OS için Opera Tarayıcı ayrıca cihazlar arasında geçişi basitleştirmeye yardımcı olmak için QR kodu tarama özelliğine de sahip. Bu sayede kullanıcılar, notlarını, yer imlerini, resimlerini ve belirli küçük dosyalarını ayrı cihazlardaki tarayıcılar arasında senkronize edebilecek.

VPN ile Opera Özel Tarayıcı VPN ile Opera Özel Tarayıcı VPN ile Opera Özel Tarayıcı VPN ile Opera Özel Tarayıcı Opera Haberleşme Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim