Anlık Bildirim

Oppo'dan yeni kablosuz kulaklık geliyor: Enco Free 2i

Çinli Oppo markası kablosuz kulaklık yelpazesini yeni bir modelle genişletecek. Oppo Enco Free 2i olarak adlandırılan modelle ilgili bazı ayrıntılar ve cihazın görüntüleri internete düştü.

Oppo'dan yeni kablosuz kulaklık geliyor: Enco Free 2i Tam Boyutta Gör

Oppo merakla beklenen Reno 7 serisi akıllı telefonlarını 25 Kasım'da tanıtacak. Çinli markanın düzenleyeceği etkinlikte sadece yeni akıllı telefonları değil bir kablosuz kulaklık da duyurulacak. Oppo Enco Free 2i modelinden bahsediyoruz.

Giznext internet sitesi cihazın bazı özelliklerini ve render görüntülerini paylaştı. Kablosuz kulaklık alışılageldik bir tasarım ve beyaz gövdeyle karşımıza çıkacak. Ayrıca üç kulaklık ucu, USB-A - USB-C kablosu ve oval bir şarj kutusu ile birlikte gelecek.

Oppo'dan yeni kablosuz kulaklık geliyor: Enco Free 2i Tam Boyutta Gör

Pil kapasitesi yüksek olacak

Şirketin başka bir renk seçeneği sunup sunmayacağı şu an için bilinmiyor. Oppo Enco Free 2i akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayara Bluetooth v5.0 üzerinden bağlanacak. Bununla birlikte suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıda olacağını da ekleyelim.

Kablosuz kulaklığın oldukça iyi bir pil kapasitesine sahip olacağı belirtiliyor. Ancak hızlı şarj desteği sunmayacak. Oppo Enco Free 2i'nin fiyat etiketine dair bir bilgi yok. Fakat 95 doların altında olacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim