Anlık Bildirim

Oppo Reno 9 Pro+ 5G'nin teknik özellikleri sızdırıldı

Oppo,Reno 9 serisinin lansmanı hakkında herhangi bir ayrıntıyı doğrulamasada seriden Oppo Reno 9 Pro+ 5G olduğu iddia edilen cihazın özellikleri ortaya çıktı.  
Oppo Reno 9 Pro Plus 5G'nin teknik özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Oppo'nun bu yıl piyasaya süreceği Reno 9 serisinin birçok teknik özellikleri ortaya çıktı. Henüz lansman tarihi şirket tarafından açıklanmasada sayılı günler kaldığı tahmin edilen lansmanda Reno 9, Reno 9 Pro ve Reno 9 Pro+ 5G'nin tanıtılması bekleniyor.

İşte Oppo Reno 9 Pro+ 5G'nin beklenen teknik özellikleri 

Kasım ayında tanıtılması beklenen Oppo Reno 9 Pro+ 5G'nin teknik özellikleri Weibo'da Tipster Digital Chat Station (DCS) tarafından sızdırıldı. Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC'den güç alması beklenen cihaz, 2412 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.7 inç OLED ekrana sahip olacak. Ayrıca 120Hz ekran yenileme hızı desteğine ve ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip olacak.

Oppo Reno 9 Pro Plus 5G'nin teknik özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
4700mAh batarya ile geleceği söylenen cihaz, 80W hızlı şarj desteğine de sahip olabilir. Arkada üçlü kamera sistemiyle geleceği tahmin edilen cihazın ana kamerası 50MP Sony IMX890 sensörüne sahip olabilir. Ayrıca ön tarafta selfie'ler ve görüntülü aramalar için 32MP ön kamera sensörü olacağı da çıkan söylentiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim