Anlık Bildirim

Atari CEO'su yeni bir oyun konsolu üzerinde çalıştıklarını doğruladı

Efsanevi video oyun şirketi Atari'nin Ataribox isimli bir oyun konsolu çıkaracağı söyleniyordu. Dedikodular şirketin bir numaralı ismi tarafından resmen onaylandı.
Atari CEO'su Fred Chesnais, GamesBeat'e verdiği özel bir röportajda efsanevi video oyun şirketinin yeni bir oyun konsolu üzerinde çalıştığını doğruladı. Geçtiğimiz hafta ataribox.com web sitesinde Ataribox adlı yeni ürünle ilgili bir teaser ortaya çıkmıştı. Yayınlanan video ahşap kaplamaya sahip bir donanım ürününü sergilerken birçok kişi teaser'ın sahte olup olmadığını merak etmişti.
Electronic Entertainment Expo (E3) etkinliğinde konuşan Chesnais söylentilerin doğru olduğunu açıklayarak "Donanım sektörüne geri döndük" dedi. Şirket CEO'sunun konsol hakkında daha fazla ayrıntı vermeyi reddettiğini belirtelim. Fakat PC teknolojisine dayandığını söyledi. Chesnais, Atari'nin hala tasarım üzerine çalışmakta olduğunu ve konsolu daha sonraki bir tarihte ortaya çıkaracaklarını belirtti
Chesnais, Atari'nin yeniden diriliş sürecinin iyi gittiğini söylüyor. Atari 2013'te iflas koruması için başvuruda bulunmuş ancak Chesnais şirketi satın alarak tekrar büyüme sözü vermişti. Şirket artık kara geçmiş durumda ve mobil oyunlar yapıyor. Atari'nin oyun konsolu satması, Nokia'nın akıllı telefon satmasına benzeyecek. Yani birçok kişinin konsolu sadece marka bilinci nedeniyle satın alacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4730 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
atari, e3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim