Anlık Bildirim

Driveclub sunucuları 2020 yılında kapanıyor

Daha piyasaya çıkmadan sorun yaşamaya başlayan Driveclub oyunu kendisini bekleyen sondan kurtulamadı. Geliştiricisi kapatılan oyunun sunucuları da kapatılıyor.

PlayStation 4 konsolunun asıl gücünü göstereceği sloganıyla tanıtılan ancak başı bir türlü sorunlardan kurtulmayan Driveclub oyunu yolun sonuna geldi. Sony gelecek yıl oyunun sunucularını kapatacağını duyurdu.

Sorunlardan kurtulamadı

E3 2013 fuarının en dikkat çeken duyurularından birisi olan Driveclub ilk darbeyi Kasım 2013 tarihinden 2014 başlarına ertelenerek almıştı. Bağlantı sorunları yanında söz verilen hava efektlerinin bir türlü eklenememesi ve PlayStation Plus versiyonunun 2015 yılına kalması işin tuzu biberi oldu.

Bir de üzerine geliştirici Evolution Studios kapatılınca oyunun geleceği de kararmış oldu. Sony yaptığı açıklamada 31 Mart 2020 tarihi itibariyle Driveclub, Driveclub VR ve Driveclub Bikes sunucularının kapatılacağını duyurdu. Yani tam olarak 1 yıl sonra.

Driveclub çok oyunculu ve etkileşimli yarışlarıyla ilgi çeken bir oyundu. Bu özelliğin kapatılması haliyle oyunun sadece çevrim dışı oynanmasına neden olacak. Bu durumda oyuncular için de çok fazla bir anlamı kalmıyor. 31 Ağustos tarihinde ise oyunun DLC ve sezon pass’ları Playstation mağazasından kaldırılacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6892 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, Driveclub ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim