Anlık Bildirim

PlayStation 5 içerisinde gizli bir internet tarayıcısı ortaya çıktı

PlayStation 4'ün aksine bir internet tarayıcısına sahip olmayan PlayStation 5'te gizli bir internet tarayıcısı bulundu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

PS5'te gizli bir internet tarayıcısı bulundu Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil konsolu bir süredir piyasada. Her konsolda olduğu gibi yeni nesil konsollarda da birbirinden gizli şeyler olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Geçtiğimiz saatlerde de PlayStation 5'in bir gizemi bulundu. Bu gizem ilerleyen sürçete gelecek olan bir özelliğin de sinyalini veriyor olabilir.

Gizli Bir İnternet Tarayıcısı Bulundu

Bildiğiniz üzere PlayStation 5'te PlayStation 4'te olduğu gibi internette rahatça gezebileceğiniz bir internet tarayıcısı bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Ars Technica PlayStation 5'te enteresan bir şey keşfetti. Enteresan bir yöntem sayesinde PlayStation 5'te internete girebiliyorsunuz. 

Tam olarak şu adımları izleyebilirsiniz: Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar > Diğer Hizmetlerle Bağlantı Kur > Twitter. Twitter'ı bağlamanız için açılan tarayıcıdan hem Twitter hesabınızı bağlayabilir hem de o tarayıcıdan istediğiniz aramayı yaparak internette gezebilirsiniz.

Bu yöntem çok da rahat bir yöntem elbette değil ancak sistemde buna dair bir altyapı olduğunu görmek güzel. Bu yüzden ilerleyen süreçte internet tarayıcısı desteği geleceğini düşünebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21441 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PS 5, PlayStation ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim