Anlık Bildirim

Xbox One'ın yeni güncellemesi ile oyunlar tamamen indirilmeden de oynanabilecek

Dağıtımına başlanan Xbox One sistem güncellemesi FastStart özelliğini de beraberinde getiriyor. Artık konsol sahipleri oyunun sadece bir kısmını indirdikten sonra hemen oynamaya başlayabilecekler.
Microsoft, Temmuz ayı ile birlikte yeni Xbox One sistem güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncellemenin getirdiği en dikkat çekici özelliklerden biri olan FastStart, kullanıcıların iki kat daha hızlı oyun oynamaya başlamasını sağlıyor. Yani bu özellik sayesinde konsol sahipleri oyunun sadece bir kısmını indirdikten sonra hemen oynamaya başlayabiliyorlar.
FastStart, oyunun başlatılabilmesi için gerekli olan dosyaları belirleyerek bunlara öncelik veren bir teknoloji. Oyun çalıştırıldığında ise indirme işleminin geri kalanı arka planda devam ediyor. FastStart şu an için sadece Xbox Game Pass kütüphanesindeki belirli oyunlar için kullanılabiliyor ancak Microsoft zamanla daha fazla oyunu kapsayacak şekilde genişletileceğini söyledi.

Destekleyen oyunlar yakında açıklanacak

Destekleyen oyunların tam listesi, "yakında" Xbox web sitesindeki FastStart sayfasında yayınlanacak ancak duyuru sayfasında yayınlanan bir GIF sayesinde, en azından hayatta kalma temalı The Flame in the Flood oyununun bu özelliği desteklediğini resmen öğrenmiş olduk. Bunun dışında Fuzion Frenzy, Screamride, Spelunky, Casey Powell, Casey Powell Lacrosse 16, Dovetail Games Euro Fishing ve The Golf Club oyunlarının da bu listeye dahil olacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim