Anlık Bildirim

Bir mühendis dünyanın en büyük Switch konsolunu yaptı: %650 daha büyük ve çalışıyor

Günümüzde konsollar arasında fazlasıyla önemli bir yere sahip olan Nintendo'nun Switch konsolu bir mühendis tarafından %650 büyütüldü. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bir mühendis dünyanın en büyük Switch konsolunu yaptı: %650 daha büyük ve çalışıyor Tam Boyutta Gör

Nintendo'nun taşınabilir el konsolu olarak çıkarttığı Nintendo Switch her ne kadar PlayStation ve Xbox kadar konuşulmasa da son dönemin en çok tercih edilen ürünlerinden biri. Elbette en sevilen tarafı taşınabiliyor olması. Ancak bir mühendis taşınamayan bir Switch konsolu yaptı.

Uzay yazılım mühendisi Michael Pick geçtiğimiz günlerde YouTube kanalı üzerinden bir video paylaştı. Videoda Michael Pick, Nintendo'nun Switch konsolundan %650 daha büyük olan Switch konsolunun yapılma sürecini gösteriyor. 

Konsolun kesinlikle en ilginç tarafı bu kadar büyük olmasına rağmen hala çalışıyor olması. Elbette bunun asıl sebebi içerde gerçek kontrolcülerin olması ve oraya bağlanmış olması. Ayrıca normal Switch'ten farklı olarak bu konsol 4K ekrana da sahip.

Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Son olarak Michael Pick, yaptığı bu Switch konsolunu Vanderbilt'deki Monroe Carell Jr. Çocuk Hastanesi'ne bağışladığını da açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8169 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dünyanın en büyük switch konsolu, switch ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim