Anlık Bildirim

MSI bugüne kadar 3 milyon oyuncu monitörü sattı

Oyuncu monitörü sınıfına hızlı bir giriş yapan ve birbiri ardına dikkat çekici modeller piyasaya süren MSI aradan geçen 4.5 yıl içerisinde 3 milyon oyuncu monitörü satmayı başardı.

MSI bugüne kadar 3 milyon oyuncu monitörü sattı Tam Boyutta Gör

Bir dönem standart ve oyuncu kitlesine aynı özellikleri sunan monitörler sonrasında keskin bir şekilde ayrım yaşadı. Oyuncu ve profesyonel monitörler farklılaşmaya başlarken satışları da önemli bir ivme yakaladı. Oyuncu monitörleri sınıfına erken giren MSI meyvelerini de topluyor.

3 milyon oyuncu monitörü

MSI ilk oyuncu monitörünü Kasım 2016 tarihinde piyasaya sürmüştü. Bu süreçte ilk yapay zeka destekli, ilk AMD FreeSync destekli, ilk oyuncu odaklı kontrol panelli, ilk 360Hz destekli gibi pek çok önemli ürün geliştirdi ve ödüller aldı.

Oyuncu dünyası tarafından da kabul gören MSI markası ilk 3 yıl içerisinde 1 milyon adet oyuncu monitörü satmıştı. Özellikle pandeminin de etkisiyle hareketlilik yaşayan firma yaklaşık 1.5 yılda 2 milyon daha monitör satmayı başardı. Böylece toplamda 3 milyon rakamına ulaştı.

Kendine has teknolojileri ve logoları ile beğeni toplayan MSI oyuncu monitörleri önümüzdeki dönemde de iddialı. Firma satış başarısı şerefine tamamen kırmızı renklerden oluşan sınırlı sayıda Optix MAG274QRF-QD oyuncu monitörünü de piyasaya sürecek.

MSI bugüne kadar 3 milyon oyuncu monitörü sattı Tam Boyutta Gör

MSI bugüne kadar 3 milyon oyuncu monitörü sattı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim