Anlık Bildirim

Dirt Showdown kısa bir süreliğine tamamen ücretsiz oldu, kaçırmayın!

Yarış oyunları arasında en beğenilen yapımlar arasına girmeyi başaran Dirt Showdown'u buradaki kampanya ile kısa bir süre için tamamen ücretsiz şekilde indirebilirsiniz.
Codemasters tarafından 2012 yılının Mayıs ayında PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformları için piyasaya sürülen "Dirt Showdown", aksiyon ve heyecan dolu sahnelerinin yanı sıra grafikleriyle -o günün şartlarına göre- kısa sürede oyunseverlerin beğenisini kazanmayı başardı.
Colin McRae serisinin devamı niteliğindeki yapıma özel kampanya düzenleyen Humble Bundle Store, sadece 1 gün sürecek fırsat ile oyunu tamamen ücretsiz şekilde indirmeye sundu. Eğer siz de Steam'de şu sıralar 24 TL’ye satılan "Dirt Showndown"u ücretsiz edinmek istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit.
Etkinlik sayfasında yer alan "Get Free" butonuna bastıktan sonra ekrana gelen mavi renkli "Check Out" seçeneğine tıklayın ve bilgilerinizle giriş yapın. E-posta adresinize Steam kodunun gönderilmesini isteyerek ilgili anahtarla birlikte oyunu hesabınıza ekleyebilirsiniz. Yarın akşam saat 21 dolaylarında sona erecek fırsattan yararlanmak için buradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15068 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, ücretsiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim